Nu online op onze website! Bouvigne 104 in Eindhoven. In de wijk ‘Genderbeemd’ …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nu online op onze website! Bouvigne 104 in Eindhoven. In de wijk ‘Genderbeemd’ …


Nu online op onze website!

Bouvigne 104 in Eindhoven. In de wijk ‘Genderbeemd’ gelegen ruime eindwoning voorzien van vier riante slaapkamers (met de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer) en achtertuin gesitueerd op het zuidoosten is vanaf nu te koop.
Deze woning is zeer gunstig gelegen in een prettige woonstraat met veel groen en in de directe nabijheid zijn diverse speelvoorzieningen, scholen, winkels, parken, ASML, MMC, High Tech Campus I en II, Eindhoven Airport en uitvalswegen.

Meer zien? 👉 https://bit.ly/2Pqrmmm
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *