Liefhebbers opgelet! Ben je op zoek naar een woning met karakter op loopafstand …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Liefhebbers opgelet! Ben je op zoek naar een woning met karakter op loopafstand …Liefhebbers opgelet! Ben je op zoek naar een woning met karakter op loopafstand van het centrum? Kom dan zeker eens op de Frans Halsstraat 70 kijken. Dit sfeervolle voormalige vooroorlogse winkelpand beschikt over een verrassend diepe woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, grote badkamer en een knusse stadstuin met achterom.

Gelegen op gewilde locatie aan een rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheden binnen de ring en op loopafstand van stadscentrum, NS station, Winkelcentrum Haagdijk en het vernieuwde NRE-terrein. Binnen straal van 15 min. fietsen tref je tevens de Karpendonkse plas, ziekenhuizen, TU/e & Fontuys en sportfaciliteiten.

Interesse? Maak snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5092773-Frans-Halsstraat-70/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *