Ik zou deze makelaar aanbevelen….. “Voor de verkoop van het huis van mijn oma…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ik zou deze makelaar aanbevelen….. “Voor de verkoop van het huis van mijn oma…


Ik zou deze makelaar aanbevelen…..👍
“Voor de verkoop van het huis van mijn oma ben ik op zoek gegaan naar een makelaar die mij het vertrouwen gaf dat ik de gehele verkoop met een gerust hart uit handen kon geven. Door de afstand was ik niet in de gelegenheid om regelmatig naar de woning te komen maar dit bleek voor Van der Loo Makelaardij geen probleem. Zowel door Chaïne als door Geert werd er keer op keer mee gedacht tot een passende oplossing die voor ons beide werkbaar was. Na het overlijden van mijn oma heb ik contact gezocht met meerdere makelaarskantoren in Uden maar vanaf het begin merkte ik dat Van der Loo Makelaardij een kantoor is wat verder kijkt, meedenkt en vertrouwen geeft. Van der Loo Makelaardij is een makelaar, die ik u zeker kan aanbevelen!”

WE❤OURJOB

#vanderloomakelaardij #huisverkopen #makelaar #Uden

https://www.funda.nl/makelaars/uden/11153-van-der-loo-makelaardij/beoordelingen/verkoop/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *