Te koop Ruime woning met originele details en met 4 slaapkamers en 2 badkamers i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Ruime woning met originele details en met 4 slaapkamers en 2 badkamers i…


Te koop๐Ÿก
Ruime woning met originele details en met 4 slaapkamers en 2 badkamers in Amsterdam! Binnenkomst in de ruime hal met de entree naar de eetkamer en trap naar het souterrain. De eetkamer met open keuken en de woonkamer worden gescheiden door de ensuite met vier vaste kasten en schuifdeuren. De plafonds zijn voorzien van prachtige originele ornamenten. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met vele opberg kasten voor de benodigdheden. De tuin is vanuit de keuken te betreden.

In het souterrain bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. In 2018 is deze verdieping volledig verbouwd en is er vloerverwarming geรฏnstalleerd in de badkamer.
De ruime badkamer is voorzien van een stortdouche met een afgescheiden toilet bij het gangpad. De tuin is ook te betreden via de slaapkamer.

De eerste etage is voorzien van een badkamer, keuken woon- en slaapkamer. Vanuit openslaande deuren is het zeer mooie balkon te betreden. De direct omliggende buren zijn extreem rustig waarbij de nachtrust aan zijn verwachting zal voldoen.

De statige Van Eeghenstraat behoort tot een van de mooiste locaties van Amsterdam. Met haar ligging naast het Vondelpark zijn ontspanning en recreatie binnen handbereik. Om de hoek zijn de winkelstraten, als de Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat en PC Hooftstraat, met prettige winkels en gezellige restaurants en koffietentjes. Kunst en cultuur is volop aanwezig. Op nog geen vijf minuten lopen ligt het Concertgebouw en het Rijksmuseum en Van Goghmuseum. Het centrum ligt op fietsafstand en openbaar vervoer is praktisch voor de deur en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid net zoals (internationale) scholen en sportfaciliteiten. Schiphol is binnen 20 minuten bereikbaar.
๐Ÿ“ Van Eeghenstraat 8, Amsterdam.
๐Ÿ”น โ‚ฌ 1.990.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/3slmq0D
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *