Preview: Eindhoven Thomas Moredreef 11. Charmante vrijstaande woning aan de zuid…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Preview: Eindhoven Thomas Moredreef 11. Charmante vrijstaande woning aan de zuid…


Preview: Eindhoven Thomas Moredreef 11.
Charmante vrijstaande woning aan de zuid kant van Eindhoven. Het huis heeft een lichte living van circa 60 m2 en een extra (kleine) werkkamer op de begane grond. Samen met de 4 slaapkamers op de verdieping plus de badkamer en het separate toilet de perfecte basis voor een fijne gezinswoning. Wandelend loop je zo in de prachtige natuur tussen Eindhoven en Geldrop terwijl je ook op amper 15 fietsminuten van het centrum van Eindhoven woont.
https://www.erafocus.nl/woning/thomas-moredreef-11/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *