Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! Wij hebben deze unieke woning in de …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! Wij hebben deze unieke woning in de …


Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! 🤩

Wij hebben deze unieke woning in de populaire wijk Koolhoven-West nieuw in de verkoop! Waarom is deze woning uniek? Dat komt omdat er maar 4 van gebouwd zijn en ze hebben de speciale naam “Kardinaalshoed”. De woning is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Koolhoven-West ligt aan de zuidzijde van de Reeshof en is makkelijk te ontsluiten mede door de nieuwe rondweg van Tilburg. Er wonen veel gezinnen en in de wijk en voorzieningen zoals een basisschool, fysiotherapeut en kapper zijn aanwezig. Er is voldoende speelgelegenheid in de brede straten als ook in het Koolhoven park. Andere voorzieningen zoals het treinstation, winkelcentrum Dalem-Zuid en De Heijhoef, voetbal-, zwem- en andere sportverenigingen liggen in de directe omgeving.

🏠: Varsseveldstraat 107, Tilburg.
💰: €475.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *