Te koop: Lorentzstraat 102 te Breda. Zeer ruime, sfeervolle hoekwoning met multi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Lorentzstraat 102 te Breda. Zeer ruime, sfeervolle hoekwoning met multi…


Te koop: Lorentzstraat 102 te Breda. Zeer ruime, sfeervolle hoekwoning met multifunctionele ruimte, 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, eigen oprit, garage en carport. De woning heeft een woonoppervlakte van 153 m2 en is gelegen op een zeer royaal perceel van 360 m2. Benieuwd naar deze woning? Bel gerust voor een bezichtiging op 076-5152018 of neem een kijkje op www.lorentzstraat102.nl.


#DBMhetgevoelvanthuis #woning #beschikbaar #volopruimte #ruimewoning #garage #carport #makelaar #breda #huizen #woningmarkt #kopen #verkoop #realestate #hoekwoning #royaleruin #altijdzonnig #opzoeknaareenwoning
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *