EEN VRIJSTAANDE WONING MET BEDRIJFSRUIMTE IN NUENEN Deze vrijstaande woning met…

Vind nieuwe huizen in uw regio

EEN VRIJSTAANDE WONING MET BEDRIJFSRUIMTE IN NUENEN Deze vrijstaande woning met…EEN VRIJSTAANDE WONING MET BEDRIJFSRUIMTE IN NUENEN

Deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte (en bedrijfsbestemming) is gesitueerd op een goede locatie buiten de bebouwde kom van Nuenen op een kleinschalig bedrijventerrein. Zeer rustig en groen gelegen woonhuis met bedrijfsruimte. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen tegen de prachtige Dommelvallei richting Tongelre. Ook het centrum van Nuenen en Geldrop zijn goed en snel bereikbaar. Niet alleen de ligging heeft u het nodige te bieden, ook de woning zelf. Neemt u mee een kijkje van binnen? De woning is gelegen aan Molenkamp 18-20 te Nuenen en heeft een vraagprijs van € 830.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #nuenen #gemnuenen #vrijstaand #vrijstaandewoning #bedrijfsruimte #bog

https://www.berkkerkhof.nl/wonen/aanbod/3797-molenkamp-18-nuenen.html
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *