𝗞𝗘𝗥𝗞𝗪𝗘𝗥𝗩𝗘𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗟 𝟭𝟱𝟯 – 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 Wil jij wonen nabij het Zuiderpark en Plein 195…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗞𝗘𝗥𝗞𝗪𝗘𝗥𝗩𝗘𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗟 𝟭𝟱𝟯 – 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 Wil jij wonen nabij het Zuiderpark en Plein 195…


𝗞𝗘𝗥𝗞𝗪𝗘𝗥𝗩𝗘𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗟 𝟭𝟱𝟯 – 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠

Wil jij wonen nabij het Zuiderpark en Plein 1953? Dat kan in deze ruime instapklare 3-kamer woning met balkon op het zuiden en berging in de onderbouw aan de groene Kerkwervesingel. U loopt aan het einde van de straat zo het Zuiderpark in en voor de winkels kunt u, naast het winkelcentrum Zuidplein, ook op Plein 1953 terecht. Bezichtigen? Ga snel naar onze website en maak direct jouw afspraak.

MEER INFORMATIE: https://www.degratismakelaar.nl/veiling/kerkwervesingel-153-te-rotterdam-1076

#linkinbio #tekoop #bieden #forsale #houseforsale #wonen #huis #huistekoop #verhuizen #droomhuis #huizenjacht #makelaardij #makelaar #realestate #thuis #home #nieuwewoning #funda#woningkopen #woningverkopen #gratis #free #bezichtiging #woning #realtor #vbomakelaar #online #digitaal
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *