Woning in de spotlight! Zeelsterstraat 251 in Eindhoven. Karakteristieke vooroo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Woning in de spotlight! Zeelsterstraat 251 in Eindhoven. Karakteristieke vooroo…


Woning in de spotlight!

Zeelsterstraat 251 in Eindhoven. Karakteristieke vooroorlogse tussenwoning, gesitueerd op een uitstekende locatie in stadsdeel “Strijp”. Vanaf deze locatie zijn zowel het stadscentrum, het Trudoplein met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, etc., alsmede ASML, High Tech Campus I en II, Eindhoven Airport en het snelwegennet rondom Eindhoven goed bereikbaar. De woning heeft een riante indeling en is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, een dakterras, een riante keuken en badkamer. Tevens bevindt zich achterin de diepe achtertuin op het zuiden met een vrijstaande berging.
Meer zien? 👉 http://bit.ly/2QoBX1z
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *