Update De Mulder Reusel We hebben een mooie film laten maken met de drone van…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Update De Mulder Reusel We hebben een mooie film laten maken met de drone van…🏢 Update De Mulder Reusel 🏢

We hebben een mooie film laten maken met de drone van de bouwplaats. Leuk om te zien hoe het een en ander er van boven uitziet. Goed te zien is de kelder die nagenoeg klaar is. In deze kelder komen straks alle bergingen van de appartementen. Volgende week gaan we beginnen met het leggen van de begane grondvloeren en het storten van de fundering van het rechtergedeelte van het gebouw. De kelder komt dus alleen onder het linker gedeelte van het gebouw. Het totale pand wordt dubbel zo groot. Het worden in totaal 44 huurappartementen met een eigen berging en een eigen parkeerplaats. Kandidaten die willen huren kunnen een email sturen naar ons kantoor. Via de sociale media houden we u op de hoogte van de voortgang van project “De Mulder” in Reusel. Wordt vervolgd………
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *