Soms kom je het tegen als je een huis koopt, een deel van het gebouw staat op of…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Soms kom je het tegen als je een huis koopt, een deel van het gebouw staat op of…Soms kom je het tegen als je een huis koopt, een deel van het gebouw staat op of direct tegen de perceelsgrens, of de goten of overstek hangen over de perceelsgrens heen. En af en toe moet je daar dan bij voor onderhoud. Hoe regel je dat en waar let je op bij de koop? Formeel kunnen de buren eisen dat je dat weghaalt, maar is niet altijd een goed idee. En wat is gootrecht of ladderrecht eigenlijk?

In deze video geef ik jou vast een korte introductie over het onderwerp. Wil je de hele video bekijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Klik op de link hieronder om doorverwezen te worden!

https://tinyurl.com/overhangende-goot
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *