[0413] Componistenlaan 62 te Sint-Oedenrode Deze instapklare tussenwoning ligt a…

Vind nieuwe huizen in uw regio

[0413] Componistenlaan 62 te Sint-Oedenrode Deze instapklare tussenwoning ligt a…


[0413] Componistenlaan 62 te Sint-Oedenrode
Deze instapklare tussenwoning ligt aan een woonstraat in de wijk Kinderbos. In de directe buurt ligt een speeltuin voor kinderen. Maar ook wandelpark Kienehoef met speeltuin, kinderboerderij en restaurant ligt op loopafstand, met uitgebreide sportvoorzieningen in de nabijheid. De Markt, het levendige centrum van Sint-Oedenrode met uitgebreide winkelvoorzieningen, cafés en restaurants, ligt op een bescheiden fietsafstand van 1,2 kilometer. In de Componistenlaan bevinden zich langs de straatzijde parkeervakken. Tegenover Componistenlaan 62 staat geen andere woning en ook aan de achterzijde is er geen directe inkijk vanuit andere woningen in de tuin. Veel privacy dus bij deze woning.
Voor meer informatie: www.componistenlaan62.nl

Voor het maken van een afspraak:
0413-490000
Info@dekoningmakelaardij.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *