Wist u al dat wij GRATIS waardebepaling aanbieden voor uw woning? Makelaarsple…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wist u al dat wij GRATIS waardebepaling aanbieden voor uw woning? Makelaarsple…


โ—Wist u al dat wij GRATIS waardebepaling aanbieden voor uw woning? ๐Ÿ 

Makelaarsplein helpt mensen bij het realiseren van hun woonwensen. Of het nu om het kopen of verkopen van een woning gaat. Als u een eigen woning hebt en u wilt verhuizen dan begint de โ€˜reisโ€™ bij een waardebepaling (taxatie) van uw woning. Wij helpen u daarbij graag op weg.

Met de waardebepaling kunt u naar een (onafhankelijke) hypotheekadviseur. Met uw inkomensgegevens, de eventuele overwaarde van uw woning en uw persoonlijke wensen kunt tot een beeld komen in welke prijsklasse u uw nieuwe woning kunt gaan zoeken. Voor het in beeld brengen van deze mogelijkheden werken wij samen met De Hypotheekshop en De Heeren van Florijn.

Vervolgens kunnen wij u helpen bij het zoeken van een woning. O.b.v. uw wooncriteria bieden wij u de mogelijkheid al het aanbod van de in de regio aangesloten makelaars toe te sturen. Indien gewenst kunt u zich bij het vinden van een droomwoning door ons laten begeleiden.

Wij taxeren de woning en adviseren u bij de aankoopstrategie.

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling van uw woning? Neem dan gerust contact op met ons!
๐Ÿ“ž024 202 23 82
โœ‰๏ธinfo@makelaarsplein.com
๐ŸŒhttp://ow.ly/bvp050DUUvQ
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *