Vandaag aangemeld! Wonen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de wi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vandaag aangemeld! Wonen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de wi…Vandaag aangemeld! Wonen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Groenewoud in een modern verbouwde en tevens uitgebouwde tussenwoning met maar liefst twee afgesloten tuinen (patio voor en achter de woning) ideaal voor de kinderen die hier veilig buiten kunnen spelen. De woning ligt beschut aan een autoluw hofje en is goed bereikbaar. Ook is er parkeergelegenheid voor de auto in de daarvoor bestemde parkeerhavens. Deze instapklare gezinswoning is in de afgelopen twee jaar gemoderniseerd waaronder een nieuwe keuken en badkamer. Tevens zijn er vier rolluiken geplaatst waarvan twee elektrisch bedienbaar en zijn er zinken hemelwater afvoeren geplaatst. Handig is de airco op de ouderslaapkamer die zowel kan koelen als verwarmen. (energielabel C). Alpenweide 443, Tilburg. Koopsom €300.000,– k.k. https://bit.ly/3cRYewb
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *