TIP/VRAAG VAN DE WEEK 10 Principes voor een Bright Bubble/Hygge interieur De B…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TIP/VRAAG VAN DE WEEK 10 Principes voor een Bright Bubble/Hygge interieur De B…


TIP/VRAAG VAN DE WEEK 🤓
10 Principes voor een Bright Bubble/Hygge interieur

De Bright bubble trend is een die past bij de tijd waar we nu in leven. Door de achtbaan van 2020 zijn mensen meer dan ooit op zoek naar rust en kalmte. Een plek waar je kunt uitrusten en niet overprikkeld wordt. In je interieur betekent dat een combinatie van lichte kleuren, rustige lijnen en knuffelbare stoffen. Het resultaat, een fris en licht geheel.

1. Een hygge Krog. Een hygge krog is eigenlijk een hoekje. Het plekje in huis waar jij altijd te vinden bent. Een fijn hoekje waar je gaat zitten als je me-time hebt, waar je je kunt terugtrekken met een kop thee, een dekentje en een goed boek, of een leuk blog. Zo’n fijn hoekje geeft je echt je eigen space, waar je je veilig voelt en kunt terugtrekken.

2. Een openhaard. Deze ligt misschien wat voor de hand, en is wat lastiger om zomaar in je huis te brengen, maar een openhaard ademt Hygge. Vaak is de openhaard te vinden in het centrum van het huis, het brengt mensen bij elkaar en staat garant voor een fijne sfeer in huis.

3. Kaarsen, kaarsen, kaarsen. Ook deze zal je niet verbazen. Denen branden veel kaarsen. Overal in huis brengen kaarsen kleine lichtbronnen, met gezellig natuurlijk licht. Kaarsen zijn ook een mooie accessoire en geven het huis sfeer..

4. Spullen van hout. Houten materialen maken je huis gezellig. Hygge interieurs staan er om bekend dat er mooie houten materialen in het interieur verwerkt zijn.

5. Natuurlijke elementen. Planten, takken, droogbloemen, dierenprints. Dit zijn allemaal natuurlijke sfeermakers voor een Hygge home. Deze geven je huis sfeer met een rustige uitstraling.

6. Boeken. Maakt niet uit in wat voor vorm of genre.

7. Vintage. Spullen met een geschiedenis en spullen die je een goed gevoel geven, dat is belangrijk bij Hygge. Overconsumeren, of iets kopen alleen omdat het de trend is, past daar niet perse bij. Een gevoel van gezelligheid, nostalgie en sfeer. Dat is het doel in ieder huis. Denen staan erom bekend dat ze regelmatig naar een kringloop winkel gaan om unieke items te scoren.

8. Aardewerk. Een mooi servies, voor al je heerlijke baksels en lekkere warme drankjes.. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om te genieten van ieder drankje uit een mooie mok?

9. Aaibaarheid. Het gaat er niet alleen om hoe het eruit ziet, maar ook hoe het voelt. De aaibaarheidsfactor in huis is belangrijk. Fijne materialen, porseleinen kopjes, houten tafel, een hoogpolig tapijt. Allemaal fijne materialen.

10. Dekens en kussens. Dit is een vereiste in een Hygge huis. Dekens en kussens zijn de manier om gezelligheid en comfort in je huis aan te brengen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *