TE HUUR – MARIALAAN 32 BREDA NIEUW! MODERN! INSTAPKLAAR! LUXE! Op zoek naar ee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR – MARIALAAN 32 BREDA NIEUW! MODERN! INSTAPKLAAR! LUXE! Op zoek naar ee…


TE HUUR – MARIALAAN 32 BREDA

NIEUW! MODERN! INSTAPKLAAR! LUXE!

Op zoek naar een mooi afgewerkt en uitstekend gelegen hoek-appartement op korte afstand van het centrum van Breda? Plan dan een bezichtiging in bij dit appartement aan de Marialaan 32! Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en een fraai uitzicht. Er zijn 2 slaapkamers en zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er een balkon. Onder de woning heb je de beschikking over een riante berging. Op korte afstand bevinden zich twee winkelcentra, De Burcht en het Valkeniersplein, waar je terecht kunt voor al jouw dagelijkse boodschappen. De gezellige Ginnekenmarkt met veel gezellige terrasjes en restaurantjes liggen op korte loopafstand en het stadscentrum van Breda bereik je binnen 10 minuten fietsen.

https://www.funda.nl/huur/breda/appartement-41359133-marialaan-32/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *