Even voorstellen… Deze week Arjan Rens MRICS, partner HRS Makelaars: Ruim 20 …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen… Deze week Arjan Rens MRICS, partner HRS Makelaars: Ruim 20 …


Even voorstellen…
Deze week Arjan Rens MRICS, partner HRS Makelaars:

Ruim 20 jaar ben ik al actief als makelaar in het Brabantse, nog altijd met veel plezier. Binnen HRS hou ik me voornamelijk bezig met bedrijfspanden, logistiek vastgoed en beleggingspanden. Samen met mijn collega’s vormen we een super team waarmee we zowel in de woningmakelaardij als in de bedrijfsmakelaardij onze klanten kunnen bedienen op alle vlakken van het vastgoed. Daarnaast zit ik in het bestuur van Dynamis waarmee we een bijdrage leveren aan de landelijke dekking.

Naast mijn werk bij HRS ben ik trotse vader van twee zonen en ben ik getrouwd met Floortje. Tevens ben ik een enthousiaste fietser.

Volgende week mijn collega Mike Hoffman.

#HRSMakelaars #HRSBedrijfsmakelaars #HRSWonen
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *