Eindhoven – Ds Theodor Fliednerstraat 165 – Best Intermediair

Vind nieuwe huizen in uw regio

Eindhoven – Ds Theodor Fliednerstraat 165 – Best Intermediair

Te huur per 5 april 2021: luxe 3-kamer appartement met ruime inpandige loggia en eigen parkeerplaats. Gelegen op de 5e verdieping van het moderne en luxe residentie ‘De Parade” met een geweldig panoramisch uitzicht over een mooi gedeelte van Eindhoven. Tevens op korte afstand van Winkelcentrum Woensel en Cassandraplein met alle voorzieningen.

Het appartement is geschikt voor alle leeftijden, echter vanaf 55+ is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het aangelegen Peppelrode. Gestoffeerd te aanvaarden voor een periode van maximaal 2 jaar!

Interesse? Vraag nu snel een bezichtiging aan op ons kantoor!

Eindhoven – Ds Theodor Fliednerstraat 165 – Best IntermediairBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *