Video première Opgelet binnenkort online. Deze grote tussenwoning aan Jan Witlox…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Video première Opgelet binnenkort online. Deze grote tussenwoning aan Jan Witlox…📣Video première🎬
Opgelet binnenkort online🔜. Deze grote tussenwoning aan Jan Witloxstraat 14 in Waalwijk heeft zijn nieuwe bewoners heel veel moois te bieden😍. Het is een jonge woning, met veel ruimte binnen en buiten, fijne tuin en een hele prettige ligging met vrij uitzicht🎊.

Wil je een nog beter beeld van de woning? Bekijk dan snel de presentatiefilm van Jan Witloxstraat 14. Laat deze woning niet aan je voorbij gaan en neem snel contact op met ons via:➡ info@carredewit.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *