Te huur Deze bijzondere maisonnette woning (80 m2) heeft een eerste en tweede ve…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur Deze bijzondere maisonnette woning (80 m2) heeft een eerste en tweede ve…


Te huur🏡
Deze bijzondere maisonnette woning (80 m2) heeft een eerste en tweede verdieping (de begane grond is tevens een zelfstandig appartement en reeds verhuurd) en is gelegen aan de oude karakteristieke / romantische lintbebouwing van het dorp Halfweg. Een heerlijke plek om te wonen, wonen en genieten met veel vrijheid en groen om je heen, maar ook de gezellige drukte van de stad binnen 10 minuten. Het nabij gelegen Spaarnwouder Bos heeft een grote diversiteit aan sportmogelijkheden (golfen, paardrijden, klimmen, zwemmen, fietspad, indoorskibaan etc.). De winkels en overige belangrijke voorzieningen zijn op circa 5 minuten fietsen en de uitvalswegen richting Amsterdam en Haarlem zijn zeer nabij. Het treinstation van Halfweg / Zwanenburg ligt op slechts 2 minuten lopen, je bent dan binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam (A’dam Centraal station) of Haarlem.
📍 Dokter Baumannplein 19, Halfweg.
🔹 € 1.500 per maand.
Meer zien: https://bit.ly/38TuDBC
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *