KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Wonen in een tof 3 kamer- appartement gelegen o…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Wonen in een tof 3 kamer- appartement gelegen o…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Wonen in een tof 3 kamer- appartement gelegen op de bovenste verdieping mét uitzicht op de grote kerk en parkeerplaats in het bruisende centrum van Breda? Kom snel kijken! Vraagprijs € 289.000 k.k.

Dit moderne en goed afgewerkte 3-kamerappartement beschikt o.a. over een ruime living, open keuken, ruim balkon en eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein met gemeenschappelijke fietsenberging. Dit jonge appartement is smaakvol en met oog voor detail afgewerkt. Mede door de afwerking is dit een zeer comfortabel appartement welke geheel instapklaar is te noemen.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex welke zich bevindt op een centrale, maar zeker ook rustige locatie, net aan de rand van het centrum van Breda. Een grote diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en (culturele) voorzieningen en de gezellige Nieuwe haven van Breda is op korte afstand gelegen. De supermarkt Albert Heijn is op steenworpafstand gelegen. Tevens is het station (NS en bus) op 10 min. loop- en 5 min. fietsafstand bereikbaar.

Bekijk Donkvaart 9 D16 nu op onze website en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *