𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! Brederostraat 18 • Weert Bosrijke omgeving Ruime hoekwoning Vaste tr…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! Brederostraat 18 • Weert Bosrijke omgeving Ruime hoekwoning Vaste tr…


𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! Brederostraat 18 • Weert 🌳

👌 Bosrijke omgeving
👌 Ruime hoekwoning
👌 Vaste trap naar de zolderverdieping

Zeer ruime hoekwoning gelegen in de bosrijke omgeving van de Schrijversbuurt / Bungalowpark / IJzeren man, op steenworp van diverse scholen en Voortgezet Onderwijs.

Locatie:
Deze woning is gelegen op enkele ogenblikken van sport, recreatie en natuur. Daarnaast liggen ook het stadscentrum, het NS-station, een brede basisschool en voortgezet onderwijs op enkele fietsminuten afstand. Ondanks de ligging temidden van een uitgebreid scala aan voorzieningen kent dit woonobject een rustige ligging aan een hofje aan de rand van het Bungalowpark.

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal die toegang geeft tot een trapkast, keurig toilet met fonteintje, woonkamer, keuken en verdieping. De woning biedt plaats aan een ruime doorzon woonkamer met open keuken. Dankzij de hoekligging komt er zeer veel natuurlijk daglicht door de riante raampartijen naar binnen. De open keuken is voorzien van de navolgende apparatuur: combi-oven/magnetron, rvs-afzuigkap en een 4-pits inductiekookplaat.

Op de verdieping is een overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. Moderne badkamer welke geheel is betegeld voorziet in een ligbad, inloopdouche (beide met thermostaatkraan), wastafel en een toilet. Via een vaste trap is de ruime zolderverdieping bereikbaar. Op de zolderverdieping is een overloop alwaar de cv-ketel, mechanische ventilatie-unit en de witgoedaansluiting aanwezig is. Op de zolder is tevens een ruime vierde slaapkamer te vinden.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van een terras, net gazon en is gesitueerd op het Noordwesten. Via de tuin zijn ook twee bergingen bereikbaar. Een ruime stenen berging die aan het huis vastzit evenals een houten berging alwaar men de achterom heeft geplaatst.

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2NwsOTG

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.

📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *