NIEUW ORIONSTRAAT 1F EINDHOVEN Genieten maar !! Of je nou in de zon aan de water…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW ORIONSTRAAT 1F EINDHOVEN Genieten maar !! Of je nou in de zon aan de water…


NIEUW ORIONSTRAAT 1F EINDHOVEN
Genieten maar !! Of je nou in de zon aan de waterkant van je zwembad wilt liggen of in de riante 80 m2 grote living bezoek ontvangt: deze tweekapper kan je perfect passen. Het huis heeft standaard 2 grote slaapkamers op de verdieping en een luxe badkamer. Beneden kan je de inpandige garage eenvoudig ombouwen tot een slaapkamer met badkamer of gebruiken als hobby- of werkkamer. Naast de woning ligt achter een poort nog een ruimte van ruim 3 meter bij 14 meter waar je een camper of meerdere auto’s kan parkeren. Kortom een heerlijke en comfortabele woning met een vrije ligging aan de achterzijde en winkels letterlijk op een steenworp afstand. Ideaal voor stellen of een 3 persoonshuishouden (en dus minder geschikt voor gezinnen).
Meer info: https://www.erafocus.nl/woning/orionstraat-1f/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *