Gelegen op een geweldige locatie in een rustige straat in de geliefde wijk Oud-B…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Gelegen op een geweldige locatie in een rustige straat in de geliefde wijk Oud-B…


Gelegen op een geweldige locatie in een rustige straat in de geliefde wijk Oud-Boeimeer • Luxe, zeer sfeervol, gerenoveerd en uitgebouwd jaren ’30 herenhuis met veel authentieke details • Fraai aangelegde stadstuin met achterom • Godevaert Montensstraat 30 te Breda • 5 slaapkamers, stoere leefkeuken en luxe badkamer • Vlakbij winkels, gezellige horecagelegenheden, de historische Grote Markt, diverse scholen en het station • Voor meer informatie: https://bit.ly/3rS1tdD
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *