TE HUUR | Molenzicht 15 D in Zundert Ben jij de ondernemer die op zoek is naar b…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR | Molenzicht 15 D in Zundert Ben jij de ondernemer die op zoek is naar b…

TE HUUR | Molenzicht 15 D in Zundert Ben jij de ondernemer die op zoek is naar bedrijfsruimte met kantoor in een kwalitatief goed verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd waarvan unit 11 per direct te huur is! Op de begane grond is een open bedrijfsruimte met toilet en stalen trapopgang naar de verdieping, waar een keukenblok is en toegang geeft tot een kantoorruimte en magazijnruimte. 🏷Energielabel: A 📞 076 – 597 59 00 | 📧 verhuur@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/zundert/huur/bedrijf-372109-Molenzicht-15D/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *