Markt van bestaande koopwoningen draait op volle toeren. Consumenten en makelaa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Markt van bestaande koopwoningen draait op volle toeren. Consumenten en makelaa…

Markt van bestaande koopwoningen draait op volle toeren.

Consumenten en makelaars blijken heel creatief te zijn binnen de maatregelen in het kader van de coronacrisis, waardoor de markt van bestaande koopwoningen gewoon door kan draaien. En dat gebeurt op volle toeren, zo blijkt uit het door het Kadaster geregistreerde aantal transacties. In het vierde kwartaal van 2020 zijn er ruim 66.800 transacties geregistreerd, wat een duidelijke stijging betekent ten opzichte van het vorige kwartaal (+7,4%) en in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2019 (+11,9%). Het geregistreerde aantal betreft het hoogste aantal op kwartaal basis sinds 2008.

Het aantal door de NVM-makelaars verkochte woningenโ€ฆ More


HuisPortaal.nl, profile pictureMay be an image of text that says 'HuisPo ortaal. makelaars van nu'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *