BINNENKORT IN VERKOOP IN NIEUWKUIJK : Geschakelde bungalow met verrassend veel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN NIEUWKUIJK : Geschakelde bungalow met verrassend veel…

BINNENKORT IN VERKOOP IN NIEUWKUIJK : 🔜🔜 Geschakelde bungalow met verrassend veel ruime vertrekken op een prachtige locatie aan de dijk van Nieuwkuijk. ‼ 🤩🤩De woning is prachtig gelegen met deels uitzicht op de dijk met veel privacy aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning is er veel ruimte door de fijne oprit. Deze is ook bereikbaar via de fietsenberging c.q. achterom. In de directe omgeving is wandelen, fietsen en volop genieten
mogelijk: de dijk, de molen met gezellig terras en natuurgebied De Nieuwe Wiel zijn gewilde plekken om te bezoeken. 🚶🚶 VRAAGPRIJS: € 380.000,- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureMay be an image of text that says 'AMB makelaars BINNENKORT IN DE VERKOOP SNEAK PREVIEW PREVIEW www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'May be an image of floor plan and text that says 'Kast Patio Slaapkamer'1 Bijkeuken/ berging Kast Berging Slaapkamer 2 Keuken gashaard Kast Û3 Woonkamer Kast Toilet Entree Badkamer plattegronde gemaakt eplattegronden kunnen promotionele doeleinden worden Makelaarsfotografen.nl AMB makelaars'May be an image of indoorMay be an image of living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *