Wij worden verlegen van deze prachtige review: “Wij maakten een keuze tussen dr…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wij worden verlegen van deze prachtige review: “Wij maakten een keuze tussen dr…

Wij worden verlegen van deze prachtige review:

“Wij maakten een keuze tussen drie makelaars, maar kozen al snel voor Anita van Pit Makelaars. Natuurlijk waren de andere twee ook serieus, maar dat ging wat ons betreft mis toen zij de mogelijke verkoopprijs bepaalden. De een bood echt onder de maat, de ander bood iets hoger, maar we moesten rekening houden met minder. We voelden dat beide gingen voor de snelle winst. Dit in tegenstelling tot Anita. Haar benadering was direct al anders, met meer gevoel en positiever. Zij gaf belangrijke redenen aan voor de verkoopprijs die zij in gedachten had, zonder te weten wat de anderen hadden bepaald. Haar verkoopvoorstel was met redenen omkleed hoger.… More


Pit makelaars, profile pictureMay be an image of 1 person and text that says 'Wij maakten een keuze tussen drie makelaars, maar kozen al snel voor Anita van Pit Makelaars. Natuurlijk waren de andere twee ook serieus, maar dat ging wat ons betreft mis toen zij de mogelijke verkoopprijs bepaalden. De een bood echt onder de maat>> pit makelaars'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *