Vanaf morgen online te vinden: Barisakker 64 te Nuenen! Goed onderhouden halfvr…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen online te vinden: Barisakker 64 te Nuenen! Goed onderhouden halfvr…


Vanaf morgen online te vinden: Barisakker 64 te Nuenen!
Goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met garage geschakeld (type 2-onder-1 kap woning) gelegen in een rustige straat. Dit, van veel natuurlijk licht genietende, woonhuis is onder andere voorzien van een L-vormige woonkamer, semi-open keuken, ruime berging, drie slaapkamers en een multifunctionele zolderkamer. De verzorgde en royale achtertuin geniet van een vrije ligging aan de achterzijde. Op korte afstand van de woning vindt u de gezellige dorpskern van Nuenen en winkelcentrum ‘Het Kernkwartier’. Vraagprijs: € 439.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *