Thuis is een plek waar je tot rust komt! Met een heerlijke zonnige tuin, gelegen…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Thuis is een plek waar je tot rust komt! Met een heerlijke zonnige tuin, gelegen…

Thuis is een plek waar je tot rust komt! Met een heerlijke zonnige tuin, gelegen op het zuiden, geniet je in elk jaargetijde volop vanuit de ruime serre! 🌸 Zie jij jezelf hier al zitten? Bekijk dan ook de rest van het huis:
https://www.staete.nl/aanbod/wonen/cl6WHMD/hazenbos-28-5321-wd

Staete 's-Hertogenbosch, profile pictureMay be an image of outdoorsMay be an image of furniture, indoor and text that says '9 Staete 20 jaar woonspeclalisten die verder gaan'May be an image of tree, outdoors and text


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *