Nieuw aangemeld | Lucas van Leydenstraat 78 te ‘s-Hertogenbosch Ideaal, op kort…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld | Lucas van Leydenstraat 78 te ‘s-Hertogenbosch Ideaal, op kort…

Nieuw aangemeld | Lucas van Leydenstraat 78 te ‘s-Hertogenbosch πŸ“ Ideaal, op korte fietsafstand van de binnenstad van Den Bosch gesitueerde, karakteristieke jaren ’50 woning met een patiotuin, garage en achterom. Op loopafstand van het mooie Prins Hendrikpark en de IJzeren Vrouw gelegen. Tevens gunstig ten opzichte van scholen, winkels, NS Station Oost en de uitvalswegen. Een huis om naar eigen wens en idee een thuis van te maken.
Vraagprijs: € 289.000,- k.k. Kijk nu voor meer informatie en foto’s op https://boumij.nl/koop/HH107362/lucas-van-leydenstraat-78-5213-bb-s-hertogenbosch

Boumij Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors and brick wallMay be an image of brick wall, outdoors and treeMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of furniture and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *