2021 INTERIEURTREND 1: DUURZAAMHEID Duurzaamheid lijkt in 2021 een nog belangri…

Vind nieuwe huizen in uw regio

2021 INTERIEURTREND 1: DUURZAAMHEID Duurzaamheid lijkt in 2021 een nog belangri…

2021 INTERIEURTREND 1: DUURZAAMHEID

Duurzaamheid lijkt in 2021 een nog belangrijkere rol te spelen. Steeds meer mensen kiezen voor gerecycled materiaal of een meubel dat tijdloos is en daardoor langer meegaat. Ook allerlei woonmerken spelen in op deze trend. Een voorbeeld daarvan is Cor Unum, hét adres om bijzonder, duurzaam verantwoord keramiek van (on)bekend Nederlands ontwerp talent te scoren. In hun oude keramieken Brabantse fabriekje werken zij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, studenten, professionele vormgevers en veel vrijwilligers.


ERA Content+ Makelaars, profile pictureMay be an image of furniture and text that says 't ERA Content REALESTATE makelaars met meerwaarde ooninspiratie Contact Us 085-2220901 www.contentplus.nl info@contentplus.nl'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *