Woning in de spotlight! Fossa 3, Veldhovenn Uitstekend onderhouden, ruim bemet…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Woning in de spotlight! Fossa 3, Veldhovenn Uitstekend onderhouden, ruim bemet…

Woning in de spotlight! ✨ πŸ“ Fossa 3, Veldhovenn Uitstekend onderhouden, ruim bemeten twee-onder-een kapwoning met onder andere 5 slaapkamers, moderne keuken, tuingerichte woonkamer, luxe sanitair, garage en een volop privacy biedende achtertuin met heerlijke overkapping. Gelegen aan een rustige woonstraat in de jonge woonomgeving Oerle-Zuid met voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoerverbindingen en buitengebied binnen direct handbereik. βš’ Bouwjaar: ca. 2016
↔️ Perceeloppervlakte: 211 mΒ²
πŸ‘₯ Woonoppervlakte: ca. 149 mΒ²
βž• Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 18 mΒ²
🏑 Vraagprijs: €500.000,- k.k. Voor meer info:
☎ 040-2954678
πŸ“§ info@janssensteijlen.nl

Janssen Steijlen, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of text that says 'TE KOOP! in Veldhoven WONING IN DE SPOTLIGHT'May be an image of furniture and indoorMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *