WONINGZOEKERS OPGELET! Op loopafstand van “hartje centrum” gelegen enorme sfee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

WONINGZOEKERS OPGELET! Op loopafstand van “hartje centrum” gelegen enorme sfee…

📢 WONINGZOEKERS OPGELET! 📢 Op loopafstand van “hartje centrum” gelegen enorme sfeervolle, karakteristieke en INSTAPKLARE jaren ’30-woning met veel authentieke elementen, woonkamer-en-suite met vloerverwarming, moderne badkamer op de eerste verdieping alsmede fraaie stadstuin en dakterras op het zuiden. Deze uitstekend onderhouden en in 2018 grotendeels gemoderniseerde woning is gebouwd volgens inspiratie van de “Amsterdamse School”-bouwstijl. Nieuwstraat 260
Vraagprijs € 310.000,- k.k. ✅ veel authentieke elementen nog aanwezig: originele granieten vloer, terrazzo aanrechtblad, en-suite deuren, veel glas-in-lood, hoge plafond woonkamer, architraven en originele tegels in de gang
✅ in 2018… More

Kin Makelaars Tilburg, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of table and indoorMay be an image of kitchenMay be an image of bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *