Te koop! Woon jij op Veghels Buiten, De Scheifelaar of ergens anders in Veghel …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop! Woon jij op Veghels Buiten, De Scheifelaar of ergens anders in Veghel …

Te koop! 🐴 Woon jij op Veghels Buiten, De Scheifelaar of ergens anders in Veghel en heb je een passie waarvoor je op zoek bent naar een stuk landbouwgrond om te gebruiken als weiland of voor andere doeleinden? Dit is je kans! Meer info: https://www.fundainbusiness.nl/agrarische-grond/veghel/object-87663902-heuvel/

Makelaardij Van de Laar, profile pictureMay be an image of 2 people, people standing, horse, outdoors and text that says 'TE KOOP! WORDT DIT JOUW WEITJE? SUPER GUNSTIG GELEGEN NABIJ VEGHELS BUITEN OF DE SCHEIFELAAR DE VNL LAAR MAKELAARDIJ'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *