NIEUW IN DE VERKOOP – Zagerstraat 19 te Son en Breugel Vraagprijs / Bieden vana…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN DE VERKOOP – Zagerstraat 19 te Son en Breugel Vraagprijs / Bieden vana…


NIEUW IN DE VERKOOP – Zagerstraat 19 te Son en Breugel
Vraagprijs / Bieden vanaf €285.000 k.k.

Een heerlijke tussenwoning met écht ‘thuis’-gevoel, in 1967 gebouwd op een fijne locatie, gelegen in Breugel in de nabijheid van vele voorzieningen en buitenruimte, maar ook met een korte verbinding naar het centrum van Son. De woning is gelegen aan een rustige straat op een eigen perceel van 154m2.

Deze tussenwoning heeft een aantal extra voorzieningen, maar het kan zijn dat voor u de woning hier en daar nog té basic is. Prettig is dat de woning in ieder geval een goede en royale basis heeft om hier een gezinshuis naar eigen stijl en wens van te maken. De begane grond heeft een ‘open’ leefruimte,… More

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *