Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! Zoekt u een vrijstaande woning in de p…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! Zoekt u een vrijstaande woning in de p…

Morgen op Funda, nu al voor onze volgers! Zoekt u een vrijstaande woning in de populaire wijk Koolhoven? Lees dan snel verder, want wij hebben er een nieuw in de verkoop! De wijk Koolhoven staat bekend om de gewaardeerde jaren dertig-architectuur, zijn vele groene buitengebieden en voldoet in alle opzichten aan de hoge wooneisen die passen bij deze tijd.
Deze mooi gelegen vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers is ruim van opzet. Een open keuken aan de achterzijde, keurige badkamer en een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De woning is gelegen aan een rustige straat met brede groenstrook en meerdere speeltuinen.šŸ¤© šŸ : Valkenswaardstraat 141, Tilburg
šŸ’°: ā‚¬580.000,-
šŸ“ž: 013-3032227
šŸ“©: info@jurgens-vanbemmelen.nl

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile pictureMay be an image of skyMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of sofa and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *