Dit weekend op online: Hoogstraat 185 05 te Eindhoven! Dit luxe afgewerkt en re…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit weekend op online: Hoogstraat 185 05 te Eindhoven! Dit luxe afgewerkt en re…


Dit weekend op online: Hoogstraat 185 05 te Eindhoven!
Dit luxe afgewerkt en recent gebouwd (3-kamer) hoekappartement (type maisonnette) ligt op de 2e en 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is op loopafstand gelegen van vele voorzieningen zoals het stadscentrum, Genneper parken, scholen en verschillende uitvalswegen. Dit riante appartement is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een open keuken, een op het zonnige zuidwesten gelegen balkon en riante woonkamer. Tevens beschikt de woning over een berging in de souterrain en eigen parkeerplaats direct naast de entree van het complex.
Vraagprijs: € 375.000,- k.k. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *