Dit aanbod mag je niet missen! Een lekkere ruime, lichte en gemoderniseerde midd…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit aanbod mag je niet missen! Een lekkere ruime, lichte en gemoderniseerde midd…


Dit aanbod mag je niet missen! Een lekkere ruime, lichte en gemoderniseerde middenwoning met berging en zonnige tuin op het westen. Deze woning is daarnaast voorzien van 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer en toiletruimte en een complete keuken.

Ligging? Op een lekkere rustige locatie in de gewilde kindvriendelijke wijk ‘Oude Gracht’. Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, zoals scholen, speeltuin, het wandelpark Eckart, winkels Cassandraplein en uitvalswegen (Boschdijk en A2, A50 en A58).

Interesse? Kom snel kijken en maak een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5483000-Calypsostraat-15/

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *