Bedrijfsruimte te huur! Visserstraat 16b, Eindhoven Op het kleinschalige bedrij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Bedrijfsruimte te huur! Visserstraat 16b, Eindhoven Op het kleinschalige bedrij…

Bedrijfsruimte te huur! 📍 Visserstraat 16b, Eindhoven Op het kleinschalige bedrijventerrein in Oud Woensel, nabij “Woenselse Markt” en Kruisstraat gelegen, is een karakteristieke kantoorruimte te huur op de 1e verdieping, met een representatieve entree op de begane grond. ⚒ Bouwjaar: ca. 1952
↔️ Vloeroppervlakte: 206 m2
🏢 Huurprijs: € 16.500 p/jaar
Beschikbaar per direct Voor meer info:
☎ 040-2954678
📧 info@janssensteijlen.nl

Janssen Steijlen, profile pictureMay be an image of brick wall, outdoors and text that says 'sanidrõme van der velden'May be an image of text that says 'TE HUUR! n in Eindhoven'May be an image of indoorMay be an image of furniture and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *