‘12,5 miljoen voor woningbouw niet genoeg’ Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben…

Vind nieuwe huizen in uw regio

‘12,5 miljoen voor woningbouw niet genoeg’ Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben…

‘12,5 miljoen voor woningbouw niet genoeg’

Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben weer 12,5 miljoen euro binnen gehengeld in Den Haag voor de bouw van zo’n 1800 (betaalbare) woningen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarvoor moet het Rijk structureel met meer geld over de brug komen, zegt de Eindhovense wethouder Yasin Torunoglu.

Dit is al de tweede keer dat het Stedelijk Gebied Eindhoven ‘scoort’ uit het potje van 1 miljard waarmee het kabinet de bouw van woningen wil stimuleren: in de eerste fase was er al 19 miljoen voor 2500 woningen aan de Castiliëlaan en Vonderweg in Eindhoven en voor centrum-noord in Helmond. En er komt nog een derde ‘tranche’ aan, rond de zomer. Welke projecten dan… More


Makelaarsplein, profile pictureMay be an image of skyscraper


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *