***𝗤𝗨𝗜𝗭 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗔𝗔𝗥*** Vandaag maak ik de winnaar bekend van de quizvraag op de Fac…

Vind nieuwe huizen in uw regio

***𝗤𝗨𝗜𝗭 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗔𝗔𝗥*** Vandaag maak ik de winnaar bekend van de quizvraag op de Fac…

***𝗤𝗨𝗜𝗭 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗔𝗔𝗥***
Vandaag maak ik de winnaar bekend van de quizvraag op de Facebook – en Instagram pagina’s van Eline Makelaardij. Als eerste wil ik jullie hartelijk bedanken voor de vele reacties! Er zijn meerdere mensen met een goed antwoord. Zoals ik eerder aangaf, verloot ik de dinerbon onder de mensen met het juiste antwoord. Het juiste antwoord is A en de winnares is Sarina Groenendaal – van der Leest. Van harte gefeliciteerd! Ik neem snel contact met je op! Fijn weekend allemaal!

Eline Makelaardij, profile pictureMay be an image of 1 person and text that says 'Je bent de winnaar van de dinerbon t.w.v. € 75,- GEFELICITEERD! ERETE Sarina groenendaal -van van cler Leesa Lee ELINE MAKELAARDIJ MAKELA'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *