Vondelstraat 19 te Vught Is dit uw droomhuis? Graag attenderen wij u op deze f…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vondelstraat 19 te Vught Is dit uw droomhuis? Graag attenderen wij u op deze f…

Vondelstraat 19 te Vught

Is dit uw droomhuis?

Graag attenderen wij u op deze fraaie uitgebouwde hoekwoning met prachtige aangebouwde/afsluitbare veranda, extra (woon)keuken (2020), een carport en garage. Deze goed onderhouden en instapklare woning ligt in een gewilde woonwijk met vrij uitzicht over een brede groenstrook aan de voorzijde van de woning.

Locatie:
Gelegen op de grens van de buurt Molenstraat en Schoonveld. Dit betekent rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving met alle dagelijkse faciliteiten op loopafstand: een sportschool met zwembad en indoor speeltuin, diverse basisscholen, het winkelcentrum Moleneind en het NS station op korte loop- / fietsafstand. Vanuit hier zijn de uitvalswegen N65/A2 snel bereikbaar.

Wij laten u graag een kijkje nemen in deze complete woning, graag even bellen met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak.

Meer info:
https://www.amb-makelaars.nl/aanbod/woningaanbod/vught/koop/huis-5483334-Vondelstraat-19/


AMB Makelaars Vught, profile pictureMay be an image of outdoors and treeMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and indoorMay be an image of 1 person and furniture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *