Vanaf morgen op Funda, nu alvast een voorproefje op onze Facebookpagina. Willem …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen op Funda, nu alvast een voorproefje op onze Facebookpagina. Willem …


Vanaf morgen op Funda, nu alvast een voorproefje op onze Facebookpagina. Willem Pompestraat 2 te Eindhoven, vraagprijs: € 505.000,– Hoogwaardig afgewerkte en jong gebouwde (2009) hoekwoning. Gelegen aan een groene en autovrije straat met aan de achterzijde plek voor 2 auto’s. Door het jonge bouwjaar is de woning volledig geïsoleerd en gebouwd conform de moderne bouweisen. De woning is gelegen in de populaire jonge wijk “Lievendaal”. Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen, ASML, High Tech Campus, de internationale school, Philips van Lenneppark, Philips de Jonghpark en het stadscentrum. Bijzonder aan deze woning is het royale souterrain van ruim 28 m2 groot. Deze extra ruimte is natuurlijk perfect als gasten-, werk-, slaap- of speelkamer. Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer met hoge plafonds, luxe recent vernieuwde keuken, fijne achtertuin, drie slaapkamers op de 1e verdieping en een fraaie badkamer. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard en wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *