NIEUW ‘Sprakeloos en verliefd’ Deze vrijstaande villa aan Calèche 52 in Waalwi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW ‘Sprakeloos en verliefd’ Deze vrijstaande villa aan Calèche 52 in Waalwi…


🧡NIEUW
‘Sprakeloos en verliefd’
Deze vrijstaande villa aan Calèche 52 in Waalwijk is fantastisch gelegen in de populaire wijk ‘Landgoed Driessen’ en is klaar om jou te ontvangen😍. Een woonkamer met meerdere leefgedeeltes, (binnen)vijver, luxe keuken, twee badkamers, kantoor- en praktijkruimte en een riante tuin. We kunnen niet stoppen met het benoemen van al deze pluspunten👌. Kijk mee naar de video🎥 of check onze website voor meer info: ➡http://bit.ly/Calèche52Carredewit
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *