NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. #Toplocatie #Centrum #Breda #Instapklaar 3-kamerap…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. #Toplocatie #Centrum #Breda #Instapklaar 3-kamerap…

NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. #Toplocatie #Centrum #Breda #Instapklaar 3-kamerappartement, voorzien van een #woonkamer van ruim 50m2 met een luxe open keuken, #airconditioning en een royaal #dakterras #werkkamer en een slaapkamer met een luxe badkamer. Gelegen aan het water van de #Seeligsingel op de bovenste woonlaag van #Residentie #Valkenberg een statig #appartementencomplex uit de jaren 80, gebouwd tussen monumentale 19e eeuwse herenhuizen. Voorzien van een lift, berging en een gezamenlijke binnentuin. Op loopafstand van de Grote Markt met een diversiteit aan winkels en uitgaansmogelijkheden. Om de hoek ligt stadspark #Valkenberg en op 5 minuten lopen bent u bij het NS- #treinstation Breda. #makelaar #hypodomus #ilovebreda #0768200044 #appartement

Hypodomus Breda, profile pictureMay be an image of furniture and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *