NIEUW | Molenweg 3 B in Achtmaal Vrijstaande woonboerderij aan de rand van het …

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Molenweg 3 B in Achtmaal Vrijstaande woonboerderij aan de rand van het …

NIEUW | Molenweg 3 B in Achtmaal Vrijstaande woonboerderij aan de rand van het dorp Achtmaal. Met een kelder, slaapkamer en doucheruimte op de begane grond, 4 slaapkamers op de verdieping en toegang tot een ruime zolder welke met de nodige aanpassingen mogelijkheden heeft voor extra slaapkamers. Een ruime nette stal met grotendeels nog de oude bestraatte veestalvloer en zeer ruime zolder, waar ruime mogelijkheden zijn voor uitbreiding woonoppervlak met bijvoorbeeld extra slaapkamers en badkamer(s). Twee ruime bijgebouwen waaronder een paardenstal en een deels open loods met inpandige garage. Er dient rekening gehouden te worden met modernisering/renovatie. 🏷Energielabel: G 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/achtmaal/koop/huis-5364307-Molenweg-3B/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *