Geen overdrachtsbelasting voor starters. Goed nieuws! Toch? Ben jij benieuwd hoe…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Geen overdrachtsbelasting voor starters. Goed nieuws! Toch? Ben jij benieuwd hoe…

Geen overdrachtsbelasting voor starters. Goed nieuws! Toch? Ben jij benieuwd hoe het nu zit met de overdrachtsbelasting voor starters? Neem dan eens een kijkje op onze website🖥 Blogs en nieuwtjes: https://www.vdlaar.nl/blog/

Makelaardij Van de Laar, profile pictureMay be an image of text that says 'GEEN OVERDRACHTSBELASTING VOOR STARTERS Hoe werkt het? Wordt een woning aangekocht? nee koper een natuurlijk persoon? Ditis investeren, koopt woning, die gaa opknapper en Algemeen arief (per 2021) 8% van algemeen tarief Gaat koper woning bewonen isditvastgelegdr eenverklaring? Verlaagd tarief van 2% woningkoper ot35? leeftijd nee eerste keer koper nee Zebetege ditvastgelegd een verklaring? Huidige situatie Allewon2% niet-woningen6% 2021 Vanaf 2021 Woning Woning Ofmeerderjarig en jonger dan bewoond gaat worden 0% jaar bewoond ewoond jaar vorden Van Belastingplan Voor'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *