Deken van Oss straat 8 te Vught Is dit uw droomhuis? Graag attenderen wij u op…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Deken van Oss straat 8 te Vught Is dit uw droomhuis? Graag attenderen wij u op…

Deken van Oss straat 8 te Vught

Is dit uw droomhuis?

Graag attenderen wij u op deze karakteristieke en zeer ruime monumentale hoekwoning uit 1934, welke is gelegen aan het Mariaplein, één van de meest historische omgevingen van Vught. Dit Rijks monumentale pand, met zijn uitgebreide historie is absoluut een bezichtiging waard; u zult zich verbazen van het aantal (gemoderniseerde) vertrekken!

Locatie:
Het bijzondere Mariaplein en de Deken van Oss-straat is in 1932 ontworpen door architect Kropholler waarbij deze woningen zijn gebouwd in combinatie met een kerk, een patronaatsgebouw en een klooster. De woning is gelegen in Vught noord op korte afstand van het dorpscentrum, natuurgebied Het… More


AMB Makelaars Vught, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of furniture and living roomMay be an image of door and indoorMay be an image of furniture and living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *